NK Freeride 2022 gaat door!

Get Ready!

Het is bijna weer zo ver! De 8ste editie van het Poederbaas Freeride Festival met het NK freeride. Hou je agenda vrij van 14 tot 20 maart 2022, dit zijn de definitieve data dus daar kan je helemaal van op aan!

Tijdens het Poederbaas Freeride Festival krijgen skiërs en snowboarders de kans om zich te bewijzen op het NK Freeride. Tijdens dit NK strijden de deelnemers om de titel beste freerider van Nederland.  De locatie wordt, net als de vorige editie Kappl Oostenrijk. Dit mag je niet missen!

Boarder

Maak ik kans?

Ben jij een ervaren skier die niet terugdeinst voor het skiën of snowboarden van een rode of zwarte piste? Hou je wel een beetje van een uitdaging en pak jij liever de lijntjes naast de piste? Dan kan jij je nu inschrijven voor het NK freeride! Iedereen met een hart voor wintersport is van harte welkom op het Festival. Of je nu als deelnemer komt strijden voor de titel of als bezoeker komt genieten van het spektakel, er is voor iedereen genoeg te beleven!

Kijken

What to expect?

In samenwerking met de NKBV zal Poederbaas dit jaar weer het NK Freeride organiseren. Over de invulling van de week later meer!

Why?

Met het Poederbaas Freeride Festival wil Poederbaas de freeride sport supporten en bereikbaar maken. Wintersporters krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen en te ontdekken. Hiermee krijgen zij de kans om hun talenten te demonstreren en verder te ontwikkelen. Dit alles gebeurt op een veilige en verantwoordelijke manier, want freeriden moet toegankelijk zijn voor iedere sneeuw-fanatiekeling!

Tot in Kappl Poederbazen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s