FREERIDE-XL SKI- & SNOWBOARD TEST

Heb jij altijd al freeride materiaal willen testen voordat je het aanschaft? Tijdens het NK Freeride wat gehouden wordt van 14 t/m 19 Maart is dat mogelijk! Deze Freeride ski- en snowboard test wordt gehouden tijdens het NK Freeride wat onderdeel is van het Poederbaas Freeride Festival. Een sportief event wat dit jaar voor de 8e keer plaats vindt in Kappl.

Welke merken kan je hier testen?

De volgende merken zullen in samenwerking met Outdoor XL gedurende deze week aanwezig zijn in Kappl; SalomonAtomicK2ElanFischerBlack CrowsJonesPowfinder en Rossignol. De focus vanuit deze merken zal gaan liggen op het tourski- en freeride segment. Denk hierbij o.a. aan de bredere skies, splitboards maar ook de dual-bindingen met een tourski element.

Leuk! Hoe kan ik me hiervoor inschrijven?

Jazeker, dat kan. Wil je hierbij aanwezig zijn en tevens mee kunnen doen aan diverse (snowsafety) clinics? Dan heb je dit ticket nodig. Lijkt het je ok leuk om deel te nemen aan het NK Freeride of de NK Vertical Skimo? Dan kan je hier je ticket kopen en heb je tevens toegang tot al het test-materiaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s